Ontdek je favoriete rollen en verbeter  motivatie en samenwerking in je team

Delta Visie

Loopbaanontwikkeling

 
 

Delta Visie is een loopbaanadviesbedrijf dat zich richt op mensen die hun werk en leven een positieve wending willen geven. Eigenaar Cristine van der Glas heeft ruim twintig jaar ervaring in het trainen en coachen voor groei en bloei in loopbaan en leven. Zij beschikt over het keurmerk ‘Erkend Loopbaanprofessional’ van het NOLOC, de beroepsvereniging. En zij heeft een licentie voor het geven van teamroltraining- en coaching en de daarbij behorende testen en analysemodellen.


Mijn grootste voldoening is de groei van het zelfvertrouwen en succes van mijn klanten”Bijzondere specialismen :

* Coachen met als uitgangspunt van de teamrollen van Belbin

  1. *Optimisme en humor als interventie in training en coaching

  2. *Ervaring met vele instrumenten, methodieken en testen.

  3. *Ervaring met en kennis over omgaan met hoge gevoeligheid en begaafdheid, AD(H)D,  en andere bijzondere kenmerken die aandacht vragen in loopbaan, werk en levenWie ben ik in mijn werk

Ik ben van oorsprong historica, met postdoc vervolgopleiding in  bedrijfsopleidingen, training en coaching.

Ik heb me ontwikkeld tot begeleider van mensen in hun werk.


Mijn missie:

Versterken van het zelfinzicht en zelfvertrouwen van mijn cliënten en daarmee van hun plezier in het werk. Mensen stimuleren en begeleiden om hun eigen unieke bijdrage aan de samenleving vorm te geven, de rol te vinden die hen in staat stelt op ontspannen en spannende wijze te werken.


 

DELTA VISIE 

Wat is de natuurlijke rol in jouw loopbaan?

De rol die je in staat stelt om uit te blinken en te groeien zonder dat het je grijze haren bezorgt?

Delta Visie identificeert samen met jou je voorkeursrollen. Dat is een leuk en spannend proces. En het zorgt voor betere keuzes in je loopbaan.


COACHEN MET BELBIN

Het teamrolmodel van Belbin heeft als geen enkel ander model de toets der jaren doorstaan. Niet alleen praktisch toepasbaar, ook wetenschappelijk gevalideerd. Maar het belangrijkste: in de loopbaanbegeleiding die je bij Delta Visie krijgt biedt het model een uitermate positief uitgangspunt: elke rol is even waardevol en alle rollen zijn nodig om de samenwerking in een team effectief en moriverend te maken. Omdat iedereen werkt vanuit zijn sterke punten.